Контакти

Автоматизация на басейни

Автоматизация на басейни

Правилната и лесна експлоатация на един басейн е неизменно свързана с използването на автоматични системи за контролиране осветлението и на температурата на водата, както и с грижата за нейното филтриране и дезинфекциране.

Технологичният напредък в автоматизираните системи за управление предоставя на собствениците на басейни много по-голям контрол върху поддържката му. Автоматизацията на басейна улеснява максимално усилията, които се полагат за неговото стопанисване.

Чрез лесен достъп до мобилно приложение на избраната система, бързо и удобно може да се настроят желаните параметри за управление на басейна и да се увеличи максимално неговата ефективност, както и да се контролира потреблението на енергия и разходите.

Системите за автоматично дозиране измерват параметрите на водата в реално време и съобразно тези показания, управляват съответната система за дезинфекция (дозаторни помпи, солна електролиза или други системи за пречистване). По този начин, качеството на водата се следи непрекъснато и се поддържат в оптимални граници нивото на рН и количеството на дезинфектанта.

Spa Consult предлага на своите клиенти професионални автоматични системи за дозиране ASIN AQUA Home, ASIN AQUA Net, ASIN AQUA Salt и ASIN AQUA Profi, произведени от водещата европейска компания ASEKO, която оперира в повече от 30 страни и има над 20 годишен опит в своята дейност.

Чрез системите за автоматично дозиране се постига кристално чиста вода с минимална човешка намеса, а в комбинация с интелигентните решения за отдалечен контрол на ASEKO - Pool Live, Pool Remote и Pool.Aseko.com, дозиращата система може да се следи и управлява от разстояние.

Интелигентните решения за отдалечен контрол на ASEKO позволяват лесно и интуитивно управление на всички функции на елементите на басейна и са специално проектиран както за професионална, така и за домашна употреба.

Системата им следи за правилното функциониране на инсталацията и информира своевременно за настъпили изменения. Иновативните решения на ASEKO позволяват също така лесно и ефективно да се оптимизира консумацията на енергия.

Потребителят може да контролира цялата си автоматизация чрез всяко свое устройство (компютър, мобилен телефон, таблет и т.н.), само с един клик от всяка точка на света. Никога досега не е било толкова лесно да поддържате Вашите басейн в перфектно състояние.

Контролер  - контролер за измерване и дозиране на химикали при обществени басейни. Контролира водния баланс посредством измервателни електроди. Има възможност за работа, както с пропорционални дозиращи помпи, така и с електро-магнитен клапан или контролиращ дозиращ съд за таблетки.

Техническо оборудване за басейни

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от