Контакти

Монолитни джакузита

Монолитни джакузита

Независимо дали са вградени във Вашия басейн или поставени до него, изградените по поръчка монолитни джакузита на Spa Consult Ви предоставят прекрасната възможност да създадете свое собствено кътче от рая, напълно персонализирано и подходящо за Вашите нужди спа съоражение.

Монолитните джакузита се проектират и изграждат на принципа на малък басейн със стомано-бетонна конструкция, спрямо съответния тип филтрация. Това дава свобода и позволява да изберете какъв вид и колко броя масажни дюзи предпочитате. Поради желателната по-висока температура на водата е препоръчително джакузито да бъде изградено самостоятелно и да има собствена филтрация и система за подгряване.

Вероятно няма да имате нужда от насърчение, за да се потопите в новото си прекрасно, пенливо джакузи. Подарете си релаксация и успокояващ масаж след дълъг работен ден. Джакузита използват хидромасаж за стимулиране на мускулите. При температура от около 100°F-102°F, топлината започва да отпуска най-натоварените мускули, докато хидромасажът увеличава притока на кръв и освобождава тялото от токсини. Токсините и ограниченият приток на кръв могат да бъдат причина за болка и възпаление, така че редовното използване на джакузи е отлично за подобряване на здравето.

Spa Consult разполага с необходимите ресурси и опит, за да предостави така мечтания от Вас спа център. Предлагаме на своите клиенти цялостни решения при изграждането на съответните обекти, от изключителен дизайн и проектиране до качествено и професионално изпълнение.

Видове Джакузита

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от