Контакти

Облицовки за басейни

Облицовки за басейни

Облицовката на басейна създава първото впечатление и визията на водното съоръжение. Освен красивият външен вид е необходимо облицовките да се полагат върху качествен водоплътен бетон и добра хидроизолация на бетоновото корито, за да се гарантира водонепропускливостта на басейна. 

Стъклокерамика за басейни

Стъклокерамика за басейни

Един от най-често използваните материали за облицовка е стъклокерамиката, основно в различни нюанси и миксове на синия цвят.

Фирма СПА Консулт ЕООД предлага стъклокерамики на различни производители, в различни ценови категории - Vetro Glass Mosaic - Китай, Betas Gam Mosaik - Турция, Ezarri - Испания.

Клинкерни плочи за басейн

Клинкерни плочи за басейн

Ние предлагаме голямо разнообразие от размери и цветове на плочки за облицовка на басейн и простаранство около басейна на немския производител Agrob Buchtal Gmbh

Полимерно покритие за облицовка на басейн Eco Finish

Полимерно покритие за облицовка на басейн Eco Finish

Облицовка стени и дъно с декоративно полимерно покритие. Полага се чрез Flame Spray технология върху обработена с епоксиден грунд повърхност (бетон, метал, стъкопласт и др). Получава се водоплътно, изключително здраво антикорозивно покритие, UV устойчиво, устойчиво на киселини, основи и хлорни препарати, неизикващо поддръжка, лесно за почистване, не задържа котлен камък. Гаранция 10 години

Техническо оборудване за басейни

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от