Контакти

Оборудване за парна баня

Оборудване за парна баня

Ние в Spa Consult разбираме, че качеството на Вашата парна баня е пряко свързано с качеството на продуктите и технологиите, които използваме за нейното изграждане. Компанията ни си партнира с водещи световни производители и доставчици на най-висококачествено оборудване за парни бани.

Нашите професионалисти винаги най-прецизно ще проектират и изберат най-подходящото оборудване за всеки проект, за да отговаря точно на Вашите нужди и бюджет. Подбраните материали и компоненти в комбинация с особено висококачествената изработка Ви гарантират дълъг експлоатационен живот.

Експертите на Spa Consult използват разнообразно оборудване специално за този тип спа помещения, което включва набор от компоненти, които максимизират неговата производителност и гарантират безопасността на крайния потребител, благодарение на интегрирането на качествени технологии и материали.

Ние предлагаме пълна гама от оборудване за парни бани в широк ценови диапазон - парогенератори, дозиращи системи, омекотителни системи, осветителни тела и аксесоари от лидерите в тази област.

Парогенератор

Парогенератор
Форма за запитване

Парогенератор с висока производителност и функция за самопочистване (отстраняване на котления камък / изплакване / оттичане на водата).

 
Управлението на парогенератора може да бъде с помощта на дистанционно EMOTEC или EmoTouch при използване на допълнителен датчик за влажност F2.
Корпуса на парогенератора е изработен от пластмаса (ABS),а изпарителя от неръждаема стомана.
Автоматично източване на водата през клапата.

 

Размери при мощност от 4.5 kW до 9.0 kW
600 х 230 х 330mm
Размери при мощност от 12.00 kW до 18.00 kW
650 х 390 х 380 мм

Дозираща система за аромати

Дозираща система за аромати
Форма за запитване

Дозираща система за четири различни концентрата аромати, предварително монтирана на парогенератора и с максимална скорост на дозиране 3л /час.


Състои се от четири дозиращи помпи, контролно табло DS за пауза и време на дозиране, четири бутилки за аромати по 2.5 л.


Уплътнителните елементи са изработени от керамика и метал.

 

Размери:500 х 600 х 200 мм. (HxWxD)

Омекотителна инсталация за парна баня

Омекотителна инсталация за парна баня
Форма за запитване

Автоматична омекотителна инсталация с дигитален дисплей, вградена батерия, стилен и компактен дизайн с полиетиленов панел.
Контролер серия Logix 760 - регенерация по водно количество, база данни за история.

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от