Контакти

Оборудване за парна баня

Оборудване за парна баня

За да се постигне изграждане на парна баня на най-добра цена е необходимо да са предивдени и изпълнени предварително необходимите технически изисквания за монтаж на парна баня. Изграждането се състои в строителство на цялата кабина - стени, ако предварително не са изградени, монтаж на пейки, монтаж на таван, монтаж на врата, шпакловане и хидроизолация на цялото помещение. След което се полага облицовката по избор на клиента. В конструкцията на седалките са интегрирани отводни улеи за кондензната влага, което осигурява комфорт при ползване и лесно почистване. Седалките са покрити със специално покритие – стъклокерамика и/или керамика, гарантиращо най-висок комфорт в непосредствения досег с човешкото тяло.

Парогенератор

Парогенератор
Форма за запитване

Парогенератор с висока производителност и функция за самопочистване (отстраняване на котления камък / изплакване / оттичане на водата).

 
Управлението на парогенератора може да бъде с помощта на дистанционно EMOTEC или EmoTouch при използване на допълнителен датчик за влажност F2.
Корпуса на парогенератора е изработен от пластмаса (ABS),а изпарителя от неръждаема стомана.
Автоматично източване на водата през клапата.

 

Размери при мощност от 4.5 kW до 9.0 kW
600 х 230 х 330mm
Размери при мощност от 12.00 kW до 18.00 kW
650 х 390 х 380 мм

Дозираща система за аромати

Дозираща система за аромати
Форма за запитване

Дозираща система за четири различни концентрата аромати, предварително монтирана на парогенератора и с максимална скорост на дозиране 3л /час.


Състои се от четири дозиращи помпи, контролно табло DS за пауза и време на дозиране, четири бутилки за аромати по 2.5 л.


Уплътнителните елементи са изработени от керамика и метал.

 

Размери:500 х 600 х 200 мм. (HxWxD)

Омекотителна инсталация за парна баня

Омекотителна инсталация за парна баня
Форма за запитване

Автоматична омекотителна инсталация с дигитален дисплей, вградена батерия, стилен и компактен дизайн с полиетиленов панел.
Контролер серия Logix 760 - регенерация по водно количество, база данни за история.

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от