Контакти

БИО Сауна

БИО Сауна

Облегнете се, затворете очи и се насладете на блаженото изживяване в своята био сауна. Посещението на сауна помага да релаксирате и да се погрижите за тялото и духа си. Като цяло всички видове сауни са релаксиращи, но за начинаещи или за хора, които страдат от проблеми с кръвообращението, посещението в био сауна често е много по-приятно. Това е така, защото влажността и температурата в био сауната могат да се регулират до приятно ниво.

Био сауната е модерната алтернатива на традиционната финландска сауна и е предназначена за хора, които не издържат на висока температура. Този вид сауна е подходяща за по-възрастни хора и посетители с високо кръвно.

Био-сауната е сауна с влажна атмосфера с максимална температура около 55°-75°С,и влажност в диапазона 50-70%. Специфичното за нея е лекото овлажняване на въздуха посредством вграден мини парогенератор в електрическата печка.

Опционалното светлинно осветление с променящи се цветове превръщат био сауната в релаксиращ оазис. Смяната на цветовете има успокояващ и релаксиращ ефект и да подобри състоянието на кожата и настроението Ви.

Също така можете да поглезете сетивата си като добавите и ароматерапия, включвайки различни етерични масла. Ароматерапията е древен натурален метод, който има многобройни ползи за здравето. Използването на масла помага да се облекчи стреса и да се подобри съня. Природното лечение намалява тревожността, лекува леките форми на депресия и повишава настроението. Тъй като животът става все по-натоварен, много хората се обръщат по-често към холистични и органични лекарства, етеричните масла стават все по-популярни и формират важна част от ежедневната рутина.

Ние от Spa Consult можем да сбъднем мечтата Ви за собствен Spa оазис.

 

В секция Сауна

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от