Контакти

Материали за изграждане на сауна

Материали за изграждане на сауна

Spa Consult предлага различни висококачествени материали за изграждане на сауна. С нашите първокласни материали можете да създадете свой собствен спа оазис с приятна атмосфера за релаксиране, независимо дали предпочитате традиционен изчистен стил или модерен стил с нотка екстравагантност. При нас можете да намерите богато разнообразие от различни северни ароматни дървесини тип ламперия и цели едноплоскостни панели.

Предлагаме Ви професионална дървесина за изграждане на сауни, която е специално обработена, обезсмолена и изсушена под 3% влажност, с цел да е устойчива на високата температура. Важно е да знаете, че е препоръчително и пейките в сауната да се изграждат от термоустойчивобананово дърво абачи или термо аспен. От топлоустойчиво дърво също така трябва да се изграждат и облегалките зад пейките, възглавничките и защитната решетка на печката.

Доверете се на Spa Consult и нашият екип от професионалисти ще Ви консултира и съдейства с избора на най-подходящите материали за изграждането на мечтаната от Вас сауна. Насладете се на изживяването във Вашата нова сауна изцяло по Ваш вкус и точно по начина, по който го предпочитате.

 

Бял бор

Бял бор

Бял бор е  дървена ламперия за вътрешна обшивка на сауна. Много добре изсушено и обезсмолено дърво, с ясно изразени фладери, без чепове и смолни торбички. Придава изчистена визия на сауната. Прифилът на сглобката е с нут и перо. Характерна е промяна на цвета във времето - леко пожълтяване.

 

Сауни, изпълнени с материал на обшивката Бял бор:

Северен смърч

Северен смърч

Северен смърч - стандартна дървена ламперия за вътрешна и външна обшивка на сауна. Дървото е много добре изсушено и обезсмолено, специално за изграждане на сауни. Има рустикална визия с чепове. Характерно е пожълтяване на материала във времето и след дългогодишна употреба на сауната.

 

Сауни, изпълнени със Северен смърч:

Аспен

Аспен

Аспен - изключително качествено дърво за вътрешна и външна обшивка на сауни. Няма изразени фладери, гладка и хомогенна почти бяла структура. Приятен светъл цвят. Профилът е  с нут и перо. Специално изсушен и обезсмолен материал за изграждане на сауни.

 

Сауни, изпълнени с материал на обшивката Аспен:

Термоаспен

Термоаспен

Термоаспен - темпериран аспен. Естествено дърво Аспен се обработва термично но вискота температура до 200 градуса. Има светло кафяв топъл цвят. Без чепове и ивици. Не се променя във времето от високата темпуратура на суаната. Изключителон качествен и добре изглеждаща материал за изглаждане на сауни. Предлага се в два различни профила - за вътрешна обшивка и профил за изграждане на пейки.

 

Сауни, изпълнени от Термоаспен:

Хемлок панели

Хемлок панели

Плоскости за изгражадане на луксозни сауна с естествен фурнир Хемлок. Размер на плоскотите 1250 х 2500 см. Позволяват изработването на различен растер на плосокостите. Сауните, изпълнени от панели Хемлок имат елегантна визия и модерен дизайн.

 

Сауни, изпълнени с панели Хемлок:

Кедър

Кедър

Кедър - висок клас дървена лапмерия за обшивка на сауна от естевено дърво Кедър. Характерен червеникаво-кафяв цвят на ивици. Има специфична леко следникава миризма.

 

Сауни, изпълнени от Кедър:

Състарен бор панели

Състарен бор панели

Плоскости за сауна, производител австрийската фирма RoHoL. Специално разработен шперплат за изграждане на високо-температурни сауни. Покритие от естествен фурнир - Състарен Бор.

Сауни, изпълнени с панели Състарен бор:

Орех панели

Орех панели

Плоскости за сауна, производител австрийската фирма RoHoL. Специално разработен шперплат за изграждане на високо-температурни сауни. Покритие от естествен фурнир - Орех.

Сауни, изпълнени с панели Орех:

В секция Сауна

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от