Контакти

Облицовки за билкова баня

Облицовки за билкова баня

Spa Consult е водеща европейска компания, тясно специализирана в разработване на индивидуален дизайн - интериорен проект на всяка билкова баня, изпълнена от нас.

Надеждността, експертизата и иновациите са нашите силни страни, които ни направиха през годините едни от най-големите експерти в проектирането и изграждане на билкови бани. Нашите проекти са персонализирани спрямо Вашите нужди, с луксозен или изчистен декор и стилен дизайн, който придава индивидуалност, характер и елегантност на пространствата и интериора.

Цялостната реализация на билковата баня е комбинация от различни по вид и размери облицовки - стъклокерамики на мрежа, мозайки от естествен камък, керамика и гранитогрес. Дървен материал от всички варианти на обшивки за сауна, както и различни индивидуални дизайнерски решения от принт стъкло.

Облицовките, които използваме, съчетават естетическата привлекателност със съвременния архитектурен дизайн и модерната функционалност, достъпност и комфорт.

Spa Consult предлага индивидуални решения за частни клиенти и всеки бизнес в спа индустрията - курорти, хотели, ваканционни вили, Spa и Wellness центрове.

Видове облицовки

Видове облицовки

Ние предлагаме:

Луксозна стъклокерамика Ezzari, Испания

Турска сътклокерамика Betas Gam Mosaic

Керамични плочи Agbob Buchtal, Германия

Гранитогрес Rosa Gres, Истания

Широкоформатни плоскости за сауна, Rohol, Австрия

Термодървесина, Thermory,  Естония

The art of SPA - Към съдържанието

Статии

Още

Повече от