Контакти

Облицовки за парна баня

Облицовки за парна баня

Spa Consult е един от лидерите в индустрията с дългогодишен опит в проектирането, обслужването и изграждането на модерни парни бани в широк ценови диапазон. Парните бани, изградени от нашия професионален екип, са проектирани за години на наслада от тяхното използване. Нашите усилия са насочени към изграждането на спа помещения, които ще осигурят дългогодишно удобство, красота, безопасност и оптимална производителност.

За да се постигне изграждане на спа помещението на най-оптимална цена с високо качество е необходимо да са предвидени и изпълнени предварително необходимите технически изисквания за монтаж. Изграждането се състои в строителство на цялата кабина - стени, ако предварително не са изградени, монтаж на пейки, монтаж на таван, монтаж на врата, шпакловане и хидроизолация на цялото помещение. След което се полага облицовката по избор на клиента.

Облицовката на парната баня е от изключителна важност за крайната визия на спа помещението. Ние предлагаме голямо разнообразие на облицовки с естетическа селекция на цветове и комбинации. Освен спиращ дъха дизайн, облицовките, които използваме са с най-висока издръжливост, противохлъзгащо покритие и безопасност.

В конструкцията на седалките са интегрирани отводни улеи за кондензната влага, което осигурява комфорт при ползване и лесно почистване. Седалките са покрити със специално покритие – стъклокерамика и/или керамика, гарантиращо най-висок комфорт в непосредствения досег с човешкото тяло.

Доверете се на Spa Consult, ние вземаме предвид всички фактори по време на процеса на проектиране на парна баня – като си сътрудничим с Вас, за да определим Вашите точни очаквания и изисквания и с много желание и любов, изграждаме мечтаната от Вас парна баня.

Испански плочки за парна баня - Ezzari

Испански плочки за парна баня - Ezzari

 

Ezarri е водещ производител на стъклена мозайка.

 

С опит, обхващащ повече от 30 години, основан на иновации, качество, отлични услуги и международна експанзия, всички подкрепени от стратегия за устойчив растеж.

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от