Контакти

Spa Consult е една от водещите компании, специализирани в цялостното изпълнение на луксозни Spa и Wellness центрове и басейни в България и Европа. Фирмата има над 14 годишен опит в проектирането, производството, изграждането и поддръжката на плувни басейни и уелнес зони, както за големи търговски обекти, така и за домовете на нашите клиенти.

Spa Consult е реализирала стотици успешни проекти за над 300 индивидуални и частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и инвеститори.

Ние от Spa Consult разполагаме със своя иновативна производствена база, която извършва своята дейност, спазвайки изключително стриктни изисквания за качество и контрол и високи международни стандарти. Това ни дава свободата да реагираме гъвкаво на желанията на клиента и да ги реализираме в най-кратки срокове и при максимално високо качество.

Също така компанията си сътрудничи с водещи световни компании, лидери в оборудването за SPA центрове и басейни, което гарантира най-високото качество на оптимална цена за нашите клиенти.

Ние разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти с над 20 годишен опит в проектиране, дизайн, изграждане и поддържане на спа съоръжения. Базирайки се на дългогодишният опит и професионализма на нашите експерти, предлагаме пълно изграждане на Вашият Spa център, включващо строителство и изпълнение на различни видове сауни, парни, билкови и турски бани, басейни, джакузита и хидромасажни вани. Нашите клиенти могат да разчитат на нас за предоставянето на целият диапазон от съпътстващи услуги - от предпроектни проучвания до консултации в управлението.

 

 

Кое прави един СПА център успешен?

Вярната концепция и правилното зониране - подбор на подходящите съоръжения, тяхното групиране в технологична схема безспорно осигурява лесното функциониране и рентабилност на СПА центъра. Уникалният вътрешен дизайн на СПА центъра създава първото впечатление при посещението му - като създава чувство на специфичен дух, уют и хармония. Качественото СПА оборудване е предпоставка за безпроблемна експлоатация във времето.

Отличната реклама привлича клиенти, но отличното обслужване ще ги направи редовни посетители на Вашия СПА Център.

Доверете се на нашия опит, за да създадем един изключителен спа център!

Spa Consult

 

Статии

новини

СПА съоръжения - парни бани и сауни

Все повече напоследък парната баня и сауната се превръщат във все по-предпочитани средства за подобряване на здравето, както и за релаксиране. Много предприемачи мечтаят да имат собствен СПА център у дома, за да могат да поглезят сетивата си, тялото си и да изпитат блажени усещания.

новини

Спа Консулт получи финансиране

Спа Консулт получи финансиране по програма Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

новини

Ползите от билковата сауна

Освен за повишаване на имунната система, билковата сауна има изключиетлно ползотворен ефект, като укрепваща процедура при възстановяване след различни болестни състояния на организма.

новини

Разновидности на парната баня

Парната баня има много разновидности: парна баня с арома терапия, солна парна баня, билкова парна баня, био парна баня, турска парна баня, римска парна баня - лакониум, тепидариум, санариум.