Контакти

Отопление на басейн

Отопление на басейн

Отоплението на басейните е от изключителна важност, за да можете да се наслаждавате на вода с перфектна температура винаги, когато пожелаете. Подгряването на водата може да бъде изпълнено по няколко начина - чрез електронагревател, чрез топлообменик или чрез термопомпа.

Най-често се използва пластинчат топлообменик, като подаването на гореща вода може да бъде от различен топлоизточник - котел на газ, пелети, дърва, битова гореща вода. Ние от Spa Consult си сътрудничим с Procopi, един от водещите френски производители на оборудване за басейни и SPA центрове. Компанията предлага висококачествени топлообменници от неръждаема стомана и титан на достъпни цени.

Друго широко използвано оборудване за отопление на басейните са термопомпите. Предлагаме Ви термопомпи на Mitsubishi и Procopi, които са известни със своята надеждност и отлични нива на производителност. Обединявайки своите усилия, водещите компании създадоха две серии термопомпи, които използват иновативни технологии за постигане на изключителни нива на производителност и ниско ниво на шум по време на работа.

Електрическите нагреватели се монтират директно към циркулационната система на басейна и работят на принципа на проточен бойлер. Техните предимства са, че имат сравнително ниска първоначална инвестиция и се монтират лесно, но основен техен недостатък е високият разход на енергия.

Препоръчваме Ви да намалите разходите за подгряване на водата като използвате соларно покривало по време на активния сезон и можем да Ви предложим широка гама от покривала за басейни.

Нашите специалисти са на разположение да Ви консултират и да Ви препоръчат най-подходящото оборудване.

Топлообменник за отопление на басейни

Топлообменник за отопление на басейни
Форма за запитване

Каталог

характеристики

Предлагаме пълната гама професионални топлообменници за отопление на водата в плувни басейни на френската фирма Procopi

Термопомпа за отопление на басейн

Термопомпа за отопление на басейн
Форма за запитване

Каталог

характеристики

Предлагаме доставка и монтаж на висококачествени професионални термопомпи за отопление на водата в плувни басейни.

Подходящи за голям обем вода, както за частни така и за обществени басейни.

Свържете с нас, за да изберем подходящата термопомпа за подгравяне водата на Вашия басейн.

Техническо оборудване за басейни

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от