Контакти

Басейните са място за отдих, спорт и забавление в свободното време. Представете си оазис, в който мечтите за релаксация стават реалност. Това е мястото, където всеки може да поддържа отлично здраве, фигура и слънчев тен, както и да се докосне до природата и да си подари приятни моменти с близките хора.

Подарете това изживяване на гостите на Вашият комплекс, хотел, Spa и спортен център или превърнете двора на къщата си в собствен резорт, където да релаксирате и да се наслаждавате на живота със семейството и приятелите си.

Spa Consult има дългогодишен опит в изграждане и реконструкция на различни видове басейни, от олимпийски размер до детски басейн или зона за релакс. Комбинациите от открити и закрити плувни басейни дават отлични възможности за по-разнообразната им експлоатация и функциониране през всички сезони.

Ние ще Ви консултираме при избора на басейн, който напълно отговаря на Вашите възможности и желания. Екипът ни от професионалисти ще Ви съдейства през целия процес, от селекцията на спиращ дъха дизайн до изграждането на съоръжението с най-висококачествени материали. Можете да разчитате на нас също и за реконструкция и модернизация на съществуващ басейн.

Техническо оборудване за басейни

The art of SPA - Към съдържанието

Статии

Ползите от билковата сауна

Ползите от билковата сауна

Освен за повишаване на имунната система, билковата сауна има изключиетлно ползотворен ефект, като укрепваща процедура при възстановяване след различни болестни състояния на организма.

Разновидности на парната баня

Разновидности на парната баня

Парната баня има много разновидности: парна баня с арома терапия, солна парна баня, билкова парна баня, био парна баня, турска парна баня, римска парна баня - лакониум, тепидариум, санариум.

Как да превърнем СПА Центъра в доходоносна инвестиция?

Как да превърнем СПА Центъра в доходоносна инвестиция?

Единствено доволният клиент е гаранция за успеха на Вашият СПА Център!

Промоция изграждане на сауни за дома

Промоция изграждане на сауни за дома

Изработка на сауна на промоционална цена от 5 800 лв без ДДС и с безплатна доставка за района на гр. София.

Размери на сауната: 200х200х210 см. ( ШхДхВ)

Още

Още в раздел Басейни