Контакти

Spa Consult предлага голямо разнообразие от джакузита в широк ценови диапазон, както за домашна, така и за професионална употреба.

Релаксацията в джакузи е бленувано удоволствие от мнозина. Джакузито е предпочитано място за заслужена почивка след дълъг работен ден или по време на дългоочаквана ваканция.

Купуването на джакузи често се счита за важна покупка и е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите за тялото, ума и дома си. Прекарването на време в висококачествена гореща вана може да подобри здравето ви по много начини.

Само с натискането на един бутон, благодарение на множеството различни дюзи и с помощта на помпа, ваната изтласква водата за интензивен и енергезиращ масаж върху тялото, чрез който се ускорява  кръвообръщението, подобрява се състоянието на кожата и работата на мускулите. Има специални дюзи за топъл въздух, които правят така наречения аеро масаж за постигане на релаксиращ ефект. Използва се като тонизираща и ободряваща процедура, предпочитана от много хора в тяхното ежедневие.

Освен че облекчава болките и Ви помага да се отпуснете, е известно, че хидротерапията подобрява физическите функции, възстановява обхвата на движение и загубената гъвкавост на мускулите и ставите, намалява главоболието, изгаря калории, подобрява инсулиновата чувствителност и ви помага да получите качествен и спокоен сън.

Когато използването на спа е част от ежедневието Ви, Вие се чувствате по-добре физически. Това води до психично по-здравословно състояние, което подобрява настроението Ви, облекчава тревожността и депресията и изгражда самочувствие. В допълнение към ползите за здравето като стрес и облекчаване на болката, горещите вани осигуряват идеално място за приятни моменти с приятели.

Spa Consult предлага богато разнообразие от джакузита както за домашна, така и за професионална употреба. Нашата компания си партнира с лидерите в тази област Passion Spa и Astral Pools, а експертите ни ще Ви помогнат да изберете най-подходящото за Вас.

Видове Джакузита

The art of SPA - Към съдържанието

Статии

Ползите от билковата сауна

Ползите от билковата сауна

Освен за повишаване на имунната система, билковата сауна има изключиетлно ползотворен ефект, като укрепваща процедура при възстановяване след различни болестни състояния на организма.

Разновидности на парната баня

Разновидности на парната баня

Парната баня има много разновидности: парна баня с арома терапия, солна парна баня, билкова парна баня, био парна баня, турска парна баня, римска парна баня - лакониум, тепидариум, санариум.

Как да превърнем СПА Центъра в доходоносна инвестиция?

Как да превърнем СПА Центъра в доходоносна инвестиция?

Единствено доволният клиент е гаранция за успеха на Вашият СПА Център!

Промоция изграждане на сауни за дома

Промоция изграждане на сауни за дома

Изработка на сауна на промоционална цена от 5 800 лв без ДДС и с безплатна доставка за района на гр. София.

Размери на сауната: 200х200х210 см. ( ШхДхВ)

Още

Още в раздел Джакузита