Контакти

Покривала за басейни

Покривала за басейни

Отличната грижа за басейна неизбежно включва поставянето на качествено покривало. В зависимост от типа, който използвате, покривалата за басейни имат многобройни предимства като Ви помагат да:

  • Предпазите Вашия басейн от атмосферните влияния.
  • Осигурите безопасност и защита на околните като предотвратите евентуални злополуки.
  • Пестите вода, като намалите изпарението й.
  • Ограничите консумацията на химикали чрез намаляване на изпарението на водата.
  • Пестите време за поддръжка, като сведете до минимум попадането на отпадъци в басейна.
  • Намалите енергийните разходи за загряване на водата в басейна.
  • Поддържайте по-добра температура на водата в басейна през нощта.
  • Редуцирате разходите за застраховка.

Spa Consult предлага на своите клиенти актуална за сезона широка гама от покривала за басейни. Нашият екип от експерти е на разположение да Ви консултира в избора на най-подходящото прокривало и да извърши професионален монтаж, спрямо характеристиките на басейна и заобикалящата го среда. Правилната и качествената инсталация е от изключителна важност за ефективната експлоатация на покривалото.

В зависимост от предназначението си, покривалата за басейни се разделят на няколко вида:

Зимни покривала – отлично решение за предпазване на открити басейни от замърсяване, предпазва оборудването, облицовката и водата в басейна и предотвратяване на сериозни щети поради ниски температури.

Летни покривала – практичен аксесоар с много предимства, много леки и лесни за употреба. Летните покривала са няколко вида - изoтермични, плаващи и соларни. Изотермичните покривала помагат за повишението и запазването на температурата на водата като пропускат през своята повърхност слънчевите лъчи през деня и намаляват изпарението през нощта.

Ролетни покривала – многофунционални покривала, които са подходящи за всеки сезон. Максимално улесняват използването им, тъй като могат да бъдат управлявани и автоматично. 

Техническо оборудване за басейни

The art of SPA - Към съдържанието

Повече от